نخستين جشنواره وبلاگ نويسي پرستاري با هدف اشاعه فرهنگ پرستاري در جامعه و ساخت ادبيات حرفهيي در آستانه روز پرستار از سوي انجمن پرستاري ايران برگزار ميشود.
مهدي محرري، رييس انجمن پرستاري ايران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر اظهار داشت: «انجمن پرستاري ايران با حمايت دفتر امور پرستاري وزارت بهداشت و درمان و همكاري پايگاه اطلاع رساني پرستار و پرستاري، در جهت شكوفايي حرفه مقدس پرستاري و هدايت آن به سوي پرستاري نوين، تخصصي كردن آن و استفاده از توان پرستاران در امر ارتقاي سطح بهداشت و سلامت جامعه، اقدام به برگزاري نخستين جشنواره وبلاگهاي پرستاري ميكند.»
وي نبود ادبيات صنفي و حرفهاي را مهم ترين معضل مشكلات درون حرفهيي اين رشته دانست و اظهار كرد: «متاسفانه هنوز حرفه پرستاري، نتوانسته غير از بحث آكادميك، در سبد اجتماع، ساز و كار ادبيات حرفهيي مشخص داشته باشد و مهمترين هدف مسابقه وبلاگ نويسي رونق ادبيات حرفهيي اين رشته است.»
وي گفت: « در اين جشنواره، وبلاگهاي فعال در زمينه اطلاعرساني پرستاري، فرهنگي- اجتماعي، آموزشي و پژوهشي پرستاري عمومي، پرستاري (وبلاگهاي شخصي كه حاوي مطالب مرتبط با پرستاري و سلامت هستند) شركت ميكنند و با همين عنوانها، مسابقه وبلاگها برگزار ميشود.»
رييس انجمن پرستاري اظهار داشت: « كادر پرستاري و عموم هموطنان بر اساس دستورالعمل و راهنماييهاي موجود در جهت ايجاد وبلاگ، ميتوانند به آدرس nurseblog.persianblog.ir مراجعه و با ثبت وبلاگ خود در سايت بلاگفا و بعد از گذشت يك هفته و ارسال حداقل 7 پست يا مطلب در وبلاگ خود، شروع به ثبت وبلاگ خود در آدرس فوق كنند.»
به گزارش ايسنا، علاقمندان به شركت در مسابقه ميبايست اين موراد را رعايت كنند؛ درج لينك پايگاهها و سايتهاي معتبر پرستاري در قسمت پيوندها، درج عكس مرتبط و لوگوي مناسب، استفاده از قالب مناسب و قابل قبول براي وبلاگ، درج مشخصات نام و نام خانوادگي و محل كار يا نوع علاقمندي و شرح و اهداف وبلاگ در قسمت شرح وبلاگ.
همچنين انجمن پرستاري ايران ، قرار است در آستانه روز پرستار، به بهترين رسانه كه بيشترين آمار خبري را در حوزه پرستاري تاكنون ارايه كرده ، جوايزي اهدا كند.